شارژ ابتدایی ۱۲ ساعته باطری غلط است

دانلود تقویم 1394 با پس زمینه گل و طبیعت زیبا برای دسکتاپ کامپیوتر

تاریخ درج مطلب: 22 / 10 / 1393

شارژ ابتدایی 12 ساعته باطری غلط است

در دنیای باطری‌ها چندین فناوری وجود داشته که هریک جای خود را به تکنولوژی‌های جدید داده اند و منسوخ شده اند. مهمترین نسل هایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است:

الف) باطری‌های نیکل کادمیوم
اینها در واقع اولین نسل تجاری باطری های با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd (و یا خود کلمه نیکل - کادمیوم) قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عیناً نوع و توان باطری قید می‌شود. این نوع باطری‌ها اکنون منسوخ شده اند. در واقع این باطری‌ها بودند که اولا شارژ ابتدایی ۱۲ ساعته نیاز داشتند و ثانیاً هربار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلول ها نشود. تقریبا ۵ سالی می‌شود که دیگر این نوع باطری‌ها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.

ب) باطری‌های یون لیتیومی
اینها نسل دوم تجاری باطری‌ها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On (یا Lithium-ion) روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند. کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی ۱۲ ساعته ندارند و همچنین کاملا برعکس باطری های نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سرحد تخلیه شدن کار کنند. باید درحد ۱۰ درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا ۱۰۰ درصد مجدداً شارژ گردند.

ج) باطری‌های لیتیوم پلیمری
اینها نسل روز باطری ها هستند که علاوه بر محدودیت های کمتری که دارند ایمن تر و سبک تر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عیناً نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کامل تر آن، یون لیتیوم پلیمر قید می‌گردد. این نوع باطری‌ها نه تنها شارژ ابتدایی ۱۲ ساعته نیاز ندارند، بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود.
چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا ۱۰۰ درصد شارژ شوند، سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند.

در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال ۹۹٫۹ درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا شارژ ۱۲ ساعته کاملا منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است.

(منبع: tabnak.ir)

 

 


 


منتظر پیام ها و نظرات شما عزیزان هستم؛ با تشکر ـ ع. دشتی

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



:: موضوعات مرتبط با این مطلب: تلفن همراه، دانستنی های مفید، ،
:: برچسب‌ها: تلفن همراه, موبایل, باطری, شارژ باطری, باطری نیکول کادمیوم, باطری یون لیتیومی, باطری لیتیوم پلیمری,

بنده نه ادیبم، نه سیاستمدار، نه اقتصاددانم و نه هیچ چیز دیگر! سوژه های خود را از منابع مختلف گلچین می کنم، به امید آن که سهمی هرچند اندک در پُر کردن اوقات گرانبهای شما عزیزان داشته باشم. امیدوارم بنده را از نظرات مفید خود محروم نسازید!